Distributionselektriker Vattenfall Services Gällivare

Distributionselektriker Vattenfall Services Gällivare

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vattenfall Services söker en distributionselektriker till Gällivare

Du kommer arbeta med mindre projekt och underhåll av eldistributionsnät. Det innebär arbete med felavhjälpning, friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom 0,4-24 kV.

Arbetet sker oftast utomhus och innebär både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans. Samarbete, bra kommunikation och att arbeta säkert och noggrant i alla moment är ytterst viktigt i den här rollen. Resor och beredskap kommer att ingå.

Dina kvalifikationer
Du har el-teknisk utbildning på gymnasienivå, eftergymnasial utbildning inom eldistribution kan vara meriterande.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/linjemontör inom ledningsunderhåll för eldistribution 0,4-24 kV. Vi ser gärna att du har intyg för mast- och stolparbete och erfarenhet av ESA.

Som kollega bidrar du med bra samarbete, engagemang och serviceanda. Du tar ansvar när det gäller kvalité och resultat och att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig.

Du har bra IT-vana samt goda kunskaper i svenska och gärna också engelska. Arbetet kräver B-körkort och innebär vissa resor.

Mer information
Tjänsten är placerad i Gällivare. Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 25 oktober, 2020. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på annat sätt.

Kontakt
Rekryterande chef Tomas Lindblom, tfn 070-315 95 33
Rekryterare Ingela Skoog, tfn 0730-243 164.

Fackliga representanter
Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Dessa tjänster är säkerhetsklassade och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster.

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: vattenfallservices
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (4 dagar kvar)