Servicetekniker Xylem Gällivare

Servicetekniker Xylem Gällivare

Din nya tjänst

Xylem i Sverige går mycket bra och Xylem söker fortfarande servicetekniker till Gällivare.

Xylem har stort behov av att både anställa nya medarbetare, att hyra in duktiga konsulter och jag pratar mer än gärna med dig som idag vill arbeta vid behov, kanske har du eget företag och vill stötta Xylem i deras expansion. Som Servicetekniker på Xylem utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning. Rollen innebär allt från planering till utförande samt uppföljning och därmed en del kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till lokal Servicechef.

Xylem är ett miljöinriktat företag som utför samhällsviktiga insatser varje dag. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter, ett humanistiskt ledarskap och bra anställningsvillkor.

Trivs du med ett fritt arbete under eget ansvar och vill arbeta på ett mycket stabilt företag är detta jobbet för dig.

Läs gärna mer om vår kund här www.xylem.com/sv-se/

Din bakgrund

Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, t ex inom underhåll, fordons- eller fastighetsbranschen. Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse samt är duktig på problemlösning. För tjänsten krävs svenska på nivå att kunna prata med kunder och beställare. Krav är B-körkort, meriterande med C-kort.

För Xylem är det viktigare vem du är som person, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån.

Du som person

Xylem söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till Xylem för dessa tjänster. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller Sanja Kolar 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 30/11-20.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta tjänsterna snarast.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare

Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 11 orter och består idag av ca 160 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik. Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till [ort]. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.
Mer info
Kontaktperson Christer Johansson
Telefon 0812088744
Område Gällivare
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma och det kommer du att märka om vi får hjälpa dig! För att lyckas med att hitta rätt medarbetare krävs både förståelse för och kunskap om den bransch det handlar om. Vi är specialister på konsulttjänster och rekrytering inom IT & Teknik och har lång erfarenhet, där vi gör ca 100 rekryteringar per år och har 110 anställda konsulter.