HR-Generalist

HR-Generalist

TOP Bostäder söker en HR-generalist för att stärka företaget som en attraktiv arbetsgivare. HR-generalisten kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med övriga chefer och VD. Det här är en ny tjänst och du kommer ha stora möjligheter att påverka utformningen samt arbetssätt. Det i en positiv och öppen arbetsmiljö där du får bidra med din kompetens och drivkraft.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhandahålla VD och övriga chefer support och stöttning i dagliga frågor rörande HR, löner och avtal. Tillsammans med respektive chef ansvarar du för och är behjälplig vid rekryteringar, rehabiliteringar och andra medarbetarfrågor. Som HR-generalist ingår även i dina arbetsuppgifter ett ansvar för administrativa uppgifter kopplat till exempelvis on- och offboarding, personalinformation och policydokument. Du kommer vara en viktig spelare i arbetet att utveckla fokus på medarbetarna och det interna arbetet gällande arbetsmiljö, medarbetarnöjdhet och medarbetaråret. TOP bostäder vill stärka sitt employer branding och där har du en viktigt roll. Det finns stora möjligheter att utveckla arbetet med både system och processer runt hela HR biten. Tjänsten är viktig för att ta ytterligare ett steg mot att vara ett modernt bostadsbolag med starkt kundfokus.

Vem är du

Du är en person som gillar utmaningar, vill driva utveckling och vågar tänka nytt. Det är en fördel om du har erfarenhet av att driva utveckling av HR arbetet. Du är bra på att arbeta självständig men samarbetar gärna med andra för att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du tror på en arbetsplats med engagemang, prestigelöshet och öppenhet för att passa för den här rollen. Vi ser att du är lyhörd med ett genuint intresse av medarbetarna och av att skapa möjligheter till utveckling för alla anställda. En positiv grundinställning till människor och ditt arbete är viktigt.

Meriterande

Erfarenhet av att introducera och arbeta med relevanta HR system.

Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.

Krav

Relevant HR utbildning eller några års erfarenhet som HR-generalist eller likvärdigt arbete.

Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetstider: Dagtid med flex

Upplysning/ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med kompetenslaget. För frågor om tjänsten, kontakta Monica Johansson.
Mer info
Kontaktperson Monica Johansson
Telefon 0705172570
Område Gällivare
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.kompetenslaget.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (8 dagar kvar)