Reservdelsansvarig, Gällivare

Reservdelsansvarig, Gällivare

Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker!

Till vår anläggning i Gällivare söker vi en reservdelsansvarig. Vi söker dig som vill ha ett arbete som kräver god administrativ förmåga, intresse av service och försäljning samt vilja att skapa resultat. Du trivs med ett arbete med många olika ingredienser och högt tempo där du själv kan påverka resultatet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner. Du ansvarar för att vårt lager har en optimal lagerhållning och att reservdelsbutiken är kundvänlig. I rollen ingår även en del av verkstadens administrativa uppgifter.

En viktig del i ditt dagliga arbete blir också att samverka med våra kunder i reservdelsfrågor samt att svara för försäljning av reservdelar.

För att lyckas och trivas i rollen

Har du:
  • Erfarenhet från branschen och reservdelshantering
  • Ett tekniskt intresse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • God datorvana
  • God administrativ förmåga
Är du:
  • Serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt
  • Ordningsam och flexibel
  • Bra på att kommunicera
  • En bra lagledare som kan utveckla ett gott samarbete
Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande, utvecklande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Så här ansöker du

Du ansöker till tjänsten online. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2021-08-08.

Kontaktuppgifter

Peter Oskarsson, platschef, 010-556 84 56

Monica Strömberg, fackligt kontaktombud Unionen, 010-556 34 66
Mer info
Kontaktperson Peter Oskarsson
Telefon 010-556 84 56
Område Gällivare
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,1 miljarder kr (2020).