Vi söker en butiksmedarbetare på heltid till Ahlsell i Gällivare!

Vi söker en butiksmedarbetare på heltid till Ahlsell i Gällivare!

Har du tidigare erfarenhet av kundbemötande? Är du driven, framåt och en fena på att ta egna initiativ? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Ahlsells butik i Gällivare är belägen på Energiplan 3. Här möts du av ett glatt gäng kollegor som älskar sitt arbete. Stämningen på arbetsplatsen är avslappnad och präglas av teamarbete. Ahlsell är ni i behov av att förstärka sitt gäng med ytterligare en butiksmedarbetare. Som butiksmedarbetare är du företagets ansikte utåt och kommer att sälja produkter inom bland annat bygg, el och vvs. Butikens kunder utgörs främst av företag. Du kommer att välkomna och vägleda kunderna för att de ska hitta rätt produkter till sin verksamhet. Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat för jobbet. Arbetstiderna är förlagda på vardagar, dagtid. Dina arbetsuppgifter består av försäljning, kassatjänstgöring och varuplock. Vid start kommer du att gå genomgå Ahlsells introduktionsprogram-så du får med dig de verktyg du behöver för att kunna briljera på företaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med människobemötande. Du är naturligt extrovert som person och tar initiativ till kontakt då en kund kommer in i butiken. Du är serviceinriktad och gör allt för att tillgodose din kunds behov. Du är förtroendegivande och lyhörd. Du trivs med ett varierande arbete och jobbar lika gärna med varuplock på lager, som med kunder i butiken. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med någon form av försäljning.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av Ahlsell. Vid frågor om den aktuella tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på mail, therese.isaksson@studentconsulting.com eller via telefon på 072-2145329. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte- sök redan idag!

Om arbetsgivaren:

I Ahlsells butik i Gällivare erbjuder produkter inom områdena Bygg, El, VS, Verktyg & Maskiner, VA och Personlig skyddsutrustning. Varorna kan kunderna plocka direkt från hyllan. Ahlsell är mån om sina kunder och gör alltid sitt yttersta för att få hem varar som saknas till sina kunder inom 2 arbetsdagar. I butiken finns branschkunnig personal alltid till hands om du kunderna behöver råd eller installationstips. I butiken råder en mycket familiär atmosfär, de bjuder gärna på en kopp kaffe eller två när kunder tittar förbi.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com