Vi söker en butiksmedarbetare på heltid till Ahlsell i Gällivare!

Vi söker en butiksmedarbetare på heltid till Ahlsell i Gällivare!

Har du tidigare erfarenhet av försäljning? Är du öppen, framåt och skicklig på människobemötande? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu efter en person som vill arbeta heltid i Ahlsells butik i Gällivare. Arbetstiderna är vardagar 06-30-15.30 eller 07.00-16.00. Tillträde kommer att ske under oktober månad. Som butiksmedarbetare kommer du vara Ahlsells ansikte utåt gentemot deras kunder. Du kommer att vägleda kunderna med målet att framta de varor som täcker just deras behov och efterfrågan. Arbetsuppgifterna består också av lagerarbete, varuplock och kassatjänstgöring. Men du kommer som anställd få ett eget arbetsområde som du ansvarar för.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundkontakt fysiskt eller via telefon. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Du är serviceinriktad som person och sätter alltid dina kunder i främsta rummet. Du är förtroendegivande, lyhörd och kommunikativ. Du utstrålar positivitet och räds inte för att ta kontakt med de kunder du möter. Arbetet ställer höga krav på självständighet och förmågan att kunna ta egna initiativ. Du trivs med ett varierande arbete, och jobbar lika gärna på lagret som i kassan. Slutligen är det meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen sedan tidigare.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av Ahlsell. Vid frågor om den aktuella tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på mail, therese.isaksson@studentconsulting.com eller via telefon på 072-2145329. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte- sök redan idag!

Om arbetsgivaren:

I Ahlsells butik i Gällivare erbjuder produkter inom områdena Bygg, El, VS, Verktyg & Maskiner, VA och Personlig skyddsutrustning. Varorna kan kunderna plocka direkt från hyllan. Ahlsell är mån om sina kunder och gör alltid sitt yttersta för att få hem varar som saknas till sina kunder inom 2 arbetsdagar. I butiken finns branschkunnig personal alltid till hands om du kunderna behöver råd eller installationstips. I butiken råder en mycket familiär atmosfär, de bjuder gärna på en kopp kaffe eller två när kunder tittar förbi.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com