Lagerarbetare till Repay i Kiruna

Lagerarbetare till Repay i Kiruna

Vill du ha ett varierande lagerarbete inom verkstadsindustrin? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Repaykoncernen har ca 110 medarbetare och en omsättning på ca 375 miljoner SEK med produktion på nio orter i Sverige, från Kiruna i norr till Värnamo i söder. Vi erbjuder kunderna skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité, Vi skall finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla, experter. Vår ledstjärna är tillväxt tillsammans. Repay säljer kapat och skuret material, enheten i Kiruna fokuserar mest på att sälja handelsstål till kunderna i industrin. Vi erbjuder kapat stång och balkmaterial där vi kapar efter kunders önskemål.

Vi söker en lagerarbetare som kan hjälpa till att hålla ordning på vår stålgård. Ditt dagliga arbete innebär bland annat lastning/lossning av lastbilar, lyfta fram material till bandsåg för kapning, hjälpa kunder vid plockning av material mm. Det kommer även förekomma arbete vid såg, kapa material efter plocklistor och ritningar. På vintertid tillkommer plogning av snö.

Detta söker vi:

Vi söker dig med gymnasial utbildning. Meriterande är erfarenhet av liknande arbete. Det är inget krav på maskinförarkort men meriterande är truck- och hjullastarkort. Som person är du serviceinriktad och självgående. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Detta är en bemanning och du anställs av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Kundansvarig Veronica Nylund på mail veronica.nylund@studentconsulting.com

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 2022-08-14.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com