Entrevärd sökes till en av våra kunder i Gällivare!

Entrevärd sökes till en av våra kunder i Gällivare!

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra är detta ett passande jobb för dig!

Information om uppdraget:

I och med rådande läget med Corona Covid-19 och dess påverkan på samhället har det uppstått ett behov av entrevärdar/varuplockshjälp i en av vår kunds butiker i Gällivare.

Arbetsuppgifter:

Att säkerställa att få kunder befinner sig samtidigt i butiken och att alla förstår vikten av att hålla avstånd. Du kommer att slussa in och ut besökare i butiken. Som konsult kommer du att stå utanför och räkna hur många besökare som är inne i butiken för att inte överstiga maxantalet. I samband med in- och utslussning skall du agera vår kunds värd och representera företaget på ett professionellt sätt. Serviceförmågan är viktig då du står utanför och pratar med besökare som står i kö.

Detta söker vi:
  • Har ett välkomnande värdskap
  • Har en god kommunikativ förmåga
  • Har goda kunskaper i svenska språket
  • Är tydlig, verbal och omtänksam
  • Har en god att förmåga att hantera stressade situationer
  • Har en god samarbetsförmåga med medarbetare och kunder
  • Är minst 20 år fyllda
Vi söker dig som vill ha ett extrajobb där man kan få hoppa in med kort varsel. Du behöver vara student eller ha ett annat jobb på minst 50%. Arbetstiderna är varierande, dock främst mån-lör mellan 10-19.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com