Driftig krossoperatör som vill utvecklas med Snells Entreprenad

Driftig krossoperatör som vill utvecklas med Snells Entreprenad

Om tjänsten

På LKAB's gruvområde i Gällivare, i Vitåfors, utför Snells krossning sedan 2017 med tre krossanläggningar, varav två går på fast ström. Produktionen pågår hela året och arbetet sker alltid utomhus. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis lastning med hjullastare, reparation och underhåll av krossarna.
Hela processen sker med ett kvalitéts- och miljötänk. Arbetstiden är förlagd på skift 7/7 med skiftlag på tre personer. Vi söker nu driftiga och nyfikna personer som har vilja att lära sig hur krossningsentreprenader går till och som inte är rädda för att skita ner sig. På arbetsplatsen har vi två kojor med ström, motorvärmare, rinnande vatten och toalett. Boende finns på orten.

Din profil

En bra krossoperatör behöver trivas med att arbeta utomhus, vara resultatinriktad i produktionen och ha en bra överblick över maskinerna för att se om något behöver fixas. En lämplig bakgrund kan vara arbete som svetsare eller mekare inom industrin, som fältmontör eller inom jord-/skogsbruk, jobb där man har ett eget ansvar att lösa problem, meka och är van att arbeta med kroppen. Meriterande är förstås tidigare erfarenhet av krossning.

Verksamheten fungerar inte utan samarbete och därför söker vi efter medarbetare som bidrar till en god gemenskap och lagkänsla. Vi lägger därför stor vikt vid att hitta rätt personlighet. Du behöver även ha god fysik för att klara av arbetet som ibland kan vara fysiskt krävande.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna svenska och det är meriterande om du dessutom kan finska, då några av våra kollegor är finsktalande.

Tjänsten inleds med provanställning på 6 månader.

Sista ansökningsdag är 11 februari, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till jobb@snells.se

Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Kontaktperson Alfons Snell
Telefon 070-369 10 37
Område Gällivare
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.snells.se
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Snells Entreprenad AB har tyngdpunkten av verksamheten riktad mot gruvindustrin i norra Sverige och bemannar delar av Kaunis Irons gruvområde i Pajala, samt LKAB:s gruvområde i Malmfälten. Transport, lastning och krossning är en del av de tjänster som utförs åt gruvbolagen. Företagets maskinpark består av bland annat lastmaskiner, grävmaskiner, väghyvlar, bandschaktare och lastbilar och kan därför utföra de flesta typer av entreprenader. Snells har även ett antal egna täkter i Norrbotten där det produceras ballast samt där de utför mobila krossningsentreprenader. Sedan ett par år tillbaka har Snells även en egen betongfabrik utanför Luleå. I dagsläget har företaget drygt 120 anställda inom koncernen.