Serviceingenjör

Serviceingenjör

Är du tekniskt intresserad, drivs av att ge god service och vill arbeta i ett kompetent team? Trivs du med ett fritt och omväxlande arbete där du får vara nära kunderna? Kanske är det du en av de två Serviceingenjörer vi söker till vår kund SKF med placering i Gällivare och Kiruna.

Som serviceingenjör på SKF ansvarar du för planering och utförande av avancerade underhållsarbeten. Arbetet kommer i första hand vara inriktat mot segmentet Gruv och Mineral där du bland annat utför montage av stora och komplicerade lagerapplikationer, styr och projektleder detta, samt konsulterar kunden och utför besiktningar.
Tjänsten innebär också långsiktigt relationsbyggande med SKF:s kunder i regionen så vi söker dig som trivs i att vara i en social roll. Som serviceingenjör leder du också olika typer av arbeten och bidrar till att utveckla affärsmöjligheter inom service och kundanpassade lösningar. I denna roll har du, utöver din kontakt med närmsta chef även en tät dialog och ett nära samarbete med den kundansvarige på SKF. Som serviceingenjör ingår du i SKF:s regionteam för Norra Sverige.

Vem är du? Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har förmåga att arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Du trivs med att arbeta fritt och kan planera dina arbetsdagar självständigt utifrån verksamhetens behov. Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet och vi ser gärna att du har arbetat med underhåll tidigare samt har erfarenhet av att arbeta inom den tunga industrin.
Som person är du noggrann och håller en hög servicegrad i det du gör. Du har ett stort kundfokus och trivs ute bland både befintliga och potentiella kunder. Kanske har du ett befintligt nätverk inom gruvindustrin? Du uttrycker dig väl i tal och skrift både i svenska och engelska samt har god datorvana.
I rollen som serviceingenjör måste du ha möjlighet att kunna resa eftersom våra kunder finns i hela Sverige, men på sikt kommer även arbetsresor globalt kunna förekomma med varierande frekvens. Vid behov kommer kunden att ge dig kompletterande utbildningar.
B-körkort och svenska är ett krav.
Arbetstid Dagtid, övertid och resor ingår i tjänsten

Sista ansökningsdag: Söndag 2 februari 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar SKF med Ponto. Notera att du från start blir anställd av SKF. Ponto hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Sandra Averbäck Östling ( sandra.a.ostling@ponto.nu 070-570 38 85) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.
Mer info
Kontaktperson Sandra Averbäck Östling
Telefon 070-570 38 85
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponto.nu
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mechanical Services är en enhet inom SKF Solution Factory Sweden. Gruppen består idag av 14 medarbetare, varav 5 i norra Sverige och 9 i Göteborg. Enhetens primära uppgift är att, genom sina servicetjänster, stödja affären runt roterande axel på kritiska och komplexa maskiner och utrustningar inom all industri och kraftproduktion. Deras arbete består i allt från montering/demontering till leverans av kundanpassade helhetslösningar.