Pon Mining söker mekaniker till vår verksamhet i Aitik

Pon Mining söker mekaniker till vår verksamhet i Aitik

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en internationell organisation inom en unik bransch och med ett av världens största och mest kända varumärken Caterpillar. Pon Mining International är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av
Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord.

Genom hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för vår personal och våra kunder - We take care of it!

Ditt nya jobb
Som mekaniker får du möjligheten att arbeta med service, reparationer och förebyggande underhåll på Caterpillars största gruvmaskiner. Du ingår i ett team som tillsammans arbetar för att vår kund ska få den bästa servicen.

Placeringsort är Aitik och du kommer att arbeta i truckverkstaden inne på gruvområdet. Vi söker både skiftgående mekaniker och för dagtidsarbete.

Din erfarenhet
Du har viss erfarenhet av att arbeta
som mekaniker eller liknande, det viktigaste är att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva. Gymnasial utbildning med inriktning på teknik ser vi som en merit. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med större maskiner, har svetskompetens eller kunskaper om fordons-el.

Du behöver ha kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Engelskakunskaper behövs då felsökning och servicelitteratur är på det språket. Eftersom datorn används i arbetet för bland annat felsökning, tidrapportering och servicelitteratur ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av den typen av arbetsuppgifter.

Körkort B krävs.

Dina personliga egenskaper
Du är noggrann och en god samarbetsförmåga är viktigt då du kommer att ingå i ett team av mekaniker. En bra service är en självklarhet för dig och att du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt.
Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker.

Vill du veta mer om
tjänsten ringer du till någon av produktionsledarna:
Per Sandin 072-504 19 50
Klas Eklund 072-512 66 44

Tillträde snarast eller enligt
överenskommelse. Vi kommer att tillämpa löpande urval och tillsättning av tjänsterna, så skicka in din ansökan nu!
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.