Pon Mining söker Reservdelstekniker till Gällivare verkstad

Pon Mining söker Reservdelstekniker till Gällivare verkstad

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en internationell organisation inom en unik bransch och med ett av världens största och mest kända varumärken Caterpillar. Pon Mining International är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av
Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord.

Genom hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för vår personal och våra kunder - We take care of it!

Ditt nya jobb
Som reservdelstekniker har du uppdraget att skapa goda och långsiktiga relationer till våra kunder genom att erbjuda en god service vid försäljning och beställning av reservdelar. Du rapporterar till verkstadschef.

Din bakgrund
Du har en
god allmänteknisk förmåga och vi ser gärna att du har erfarenhet från entreprenadbranschen eller liknande reservdelsförsörjning. Arbetet kräver god datavana och förmåga att sätta sig in i olika system. Du har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Då vi arbetar i en internationell organisation med engelska som koncernspråk behöver du även ha viss kunskap i det språket.

Stor vikt
kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Vi söker dig som är social, hjälpsam och ansvarstagande. Du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och tempoväxla när så krävs. Du har ett gott ordningssinne, arbetar strukturerat och kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Din ansökan
Löpande urval och intervjuer kan förekomma så sök nu! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kjell Ove Sagelind, 073-082 55 10.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.