Servicemekaniker, dagtid/skift i Aitik

Servicemekaniker, dagtid/skift i Aitik

Till Pons verksamhet i Aitik behöver vi anställa servicemekaniker på dagtid och skift.

Ditt nya jobb!

Arbetet innebär service, reparationer och förebyggande underhåll på Caterpillars största gruvmaskiner 793, 795 och 994 som vi har serviceavtal på. Placeringsort är truckverk-staden i Aitik där du kommer att ingå i ett team. Den ena tjänsten innebär dagtid. Den andra tjänsten är 2-skift: FM, EM med helg och Ledigvecka. Du kommer då att ingå i ett skiftlag om tio mekaniker och rapporterar till produktionsledaren på ditt skift.

Din erfarenhet

För att snabbt komma in i arbetet och kunna bidra i utvecklingen av våra rutiner och vår avdelning, är det bra om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker i fält på liknande produkter. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Körkort B krävs. Om du har svetsutbildning så är det en merit.

Dina personliga egenskaper


Du måste vara noggrann, strukturerad och ha god samarbets-förmåga, då vi arbetar som ett team. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en självgående person som kan filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten. Datorvana är en merit, då den används till både felsökning, tidsrapportering, servicelitteratur, mail mm.

Din ansökan

Vill du veta mer om tjänsterna ringer du till någon av våra produktionsledare eller till platschef.
Platschef Thomas Backman 070 2952831.
Produktionsledare Mats Pettersson 070 2623266
Produktionsledare Göran Kaati 072 2186600
Produktionsledare Klas Eklund 072 5126644

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning av tjänsterna, så skicka in din ansökan snarast!

Du söker ovan nämnda tjänst genom att maila ett kortfattat CV och ett personligt brev till: ansokan@pon-cat.com - märk din ansökan med "Servicemekaniker dagtid Aitik" eller "Servicemekaniker skift Aitik"
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pon-cat.com/equipment/se
Sista ansökningsdag 23 okt (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment Mining är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord. Vi bygger långsiktiga relationer och skapar kostnadseffektiva och kundanpassade totallösningar för våra kunder som finns representerade i hela Skandinavien med tungpunkt på Malmfälten. Genom hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för våra kunder - We take care of it!