Produktionsledare på 2-skift, Aitik

Produktionsledare på 2-skift, Aitik

Till Pons verksamhet i Aitik så behöver vi anställa Produktionsledare på 2-skift

Ditt nya jobb!
Som produktionsledare har du fullt produktions- och personalansvar med allt vad det innebär. Du ansvarar för att din produktionsgrupp lever upp till högt ställda krav på säkerhet, kvalitet samt maskintillgänglighet. Du ansvarar också för att kontinuerligt driva förbättringsprojekt i alla dess former.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är drivande och resultatorienterad och är genuint tekniskt intresserad. Du har god social förmåga och vet vad som krävs för att bygga framgångsrika team. Du skall även ha god vana av att jobba i komplexa datasystem och kunna uttrycka dig i Engelska såväl verbalt och i skrift.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten ringer du till:
Platschef Thomas Backman 070 2952831

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning av tjänsten, så skicka in din ansökan snarast!

Du söker ovan nämnda tjänst genom att maila ett kortfattat CV och ett personligt brev till: ansokan@pon-cat.com - märk din ansökan med "Produktionsledare Aitik".
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pon-cat.com/equipment/se
Sista ansökningsdag 3 nov (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment Mining är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord. Vi bygger långsiktiga relationer och skapar kostnadseffektiva och kundanpassade totallösningar för våra kunder som finns representerade i hela Skandinavien med tyndgpunkt på Malmfälten. Genom hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för våra kunder - We take care of it!