Träarbetare

Träarbetare

Är du träarbetare och vill jobba med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som träarbetare på Peab är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället. Våra arbetsplatser är allt från nybyggnationer av bostäder och shoppingcenter till renovering av industrier och kontorslokaler.

Du är med i projektet hela vägen från formsättning när grunden ska gjutas till inredningsarbeten när huset nästan är klart. Du arbetar med olika typer av träarbeten och kan antingen bygga på plats, montera färdiga byggelement eller utföra ombyggnationer.

Vem är du?

Vi söker dig som har yrkesbevis inom trä. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt. B-körkort är ett krav.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta platschef Jonas Blombacke, 072-533 60 34.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.