Vägdriftsarbetare

Vägdriftsarbetare

Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam i Gällivare som ansvarar för drift och underhåll av ca 80 mil allmänna vägar.

Du kommer att arbeta med vägunderhåll, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar.

Erfarenhet av drift- och underhållsarbe av vägar är en merit.

Beredskapstjänstgöring ingår. Körkort B är ett krav, C-körkort är en merit.

Vi värdesätter personliga egenskaper som din samarbets- och initivativförmåga, likaså ditt engagemang samt serviceanda.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Anki Säärelä, HR Partner, 026-546113,
Per-Olov Paulsson, platschef, 0725-33 32 44,
Mer info
Kontaktperson Anki Säärelä, HR Partner
Telefon 026-546113
Område Gällivare
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.