Mekaniker till Scaniaverkstaden

Mekaniker till Scaniaverkstaden

Till vår fina verkstad i Gällivare söker vi 2 st mekaniker. I din roll som mekaniker är du en nyckelperson då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer.

Viktigast för oss är inte flerårig fordonsteknisk utbildning och erfarenhet utan att du vill arbeta, lära dig och utvecklas tillsammans med oss. Är du teknisk intresserad och har ett bilintresse? Kanske har du ett fritidsintresse att skruva i fordon och lära dig själv? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. C och D-körkort är meriterande.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor kontakta Servicechef Maria Israelsson +4697073361

Sänd in CV och personligt brev via Ansök Nu, sista ansökningsdag 1/3

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Israelsson
Telefon +4697073361
Område Gällivare
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se