Kundmottagare/Verkmästare

Kundmottagare/Verkmästare

Vi söker nu en kundmottagare/verkmästare till vår serviceanläggning i Gällivare. Arbetsplatsen präglas av arbetsglädje och det märks att vi är stolta över att vara återförsäljare för Scania!

Som kundmottagare/verkmästare arbetar du i vår kundmottagning med att ta emot, planera och fördela arbeten till våra mekaniker som utför service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer. Kontakten med kunder sker fysiskt över disk men även via telefon och mail.

Du kommer arbeta på vår anläggning på Fordonsvägen och dina kollegor är bland annat mekaniker, servicechef, reservdelsansvarig och säljare. Tillsammans ansvarar ni för den dagliga driften och bidrar till att vi uppfyller mål och resultat för anläggningen. Teamet präglas av ett gäng med god stämning och som alltid hjälper varandra. Du får en introduktion genom utbildning, praktiskt arbete och stöd av dina kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen söker vi dig som är initiativtagande, problemlösande och har lätt för att samarbeta med kollegor och andra aktörer. Vidare är du van att hantera kunder och vet vad god service är. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Allmänt tekniskt kunnande samt erfarenhet av fordonsreparationer är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor kontakta Servicechef Maria Israelsson 0970-733 61.

Sänd in CV och personligt brev, urval sker löpande och tjänsten tillsätts med största sannolikhet innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Israelsson
Telefon 0970-733 61
Område Gällivare
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 330 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr.Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans.I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.