Norrbottens Bergteknik söker Arbetsledare till Aitik

Norrbottens Bergteknik söker Arbetsledare till Aitik

Vi växer och behöver förstärka vårt team i Aitik

Norrbottens Bergteknik är ett ledande svenskt företag inom berghantering. Vi har stor kompetens inom borrning, sprängning och förstärkning och vi arbetar med projekt inom entreprenad och anläggning, infrastruktur, vindkraft, gruvor och täkter. Uppdragen utförs i alla typer av miljöer som landsbygd, fjäll och städer. Vi verkar från områden där naturen är enda granne till tätt befolkade stadsnära miljöer. Vi har stort fokus på säkerhet, miljö och utveckling. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vill vara en trygg arbetsgivare och en pålitlig samarbetspartner. Vi är cirka 100 medarbetare och omsätter ca 300 miljoner kronor.

Om jobbet
Du kommer att leda vårt engagerade team i Aitik där vi idag är ett 30-tal medarbetare. Som arbetsledare ansvarar du för planering och uppföljning av det dagliga arbetet, kontakten med vår kund och att utveckla teamet. Vi ska vara branschens bästa arbetsplats så säkerhet och arbetsmiljöfrågor är viktiga för oss och där jobbar du tillsammans med vår KMA-administratör som finns på plats. Du kommer att delta i dagliga planeringsmöten med kunden, hålla i egna veckomöten och ansvara för att jobba med ständiga förbättringar i dialog med medarbetarna. Verksamheten är igång veckans alla dagar och vi ser att du är på plats måndag till fredag. Kvällar och helger har förstemän för varje skiftlag som uppgift att styra det operativa.

Om Dig
Vi söker dig som har viss erfarenhet av arbetsledning, är driven, ansvarsfull, sätter säkerheten främst och gillar att utveckla teamet. Du kan delegera, vara tydlig och är bra på att kommunicera och skapa långsiktiga relationer med kunder och medarbetare. Du ser möjligheter, vill ligga steget före och är lyhörd. Du har tidigare arbetat inom gruv-, bygg och anläggningsbranschen eller närliggande verksamhet.

Vad vi erbjuder
Norrbottens Bergteknik är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet. Som medarbetare hos oss är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Inom Norrbottens Bergteknik är du en naturlig del av laget.

Våra värderingar bygger på värdeorden professionell, engagerad och innovativ vilket genomsyrar både vår verksamhet och hur vi agerar mot varandra, våra kunder och vår omgivning. Vi ser att det passar in på dig och att det är en självklarhet för dig att stå bakom detta.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Ansökan
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@bergteknik.se. Sista ansökningsdag är den 31 juli.

Vi tillämpar löpande urval, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten, ring Produktionsledare Stefan Ejderlöf, 070-609 74 81 eller HR-ansvarig Maria Rönnholm, 070-686 62 40.

Läs mer om Norrbottens Bergteknik på www.bergteknik.se

(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet samt de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov. Om du inte vill att vi sparar dina uppgifter meddela oss detta i din ansökan.)


Mer info
Kontaktperson Stefan Ejderlöf, Produktionsledare
Telefon 070-609 74 81
Område Gällivare
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (6 dagar kvar)