Till Gällivare söker vi Elektriker och Ledande montör

Till Gällivare söker vi Elektriker och Ledande montör

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet. Läs mer om oss på midroc.seVi behöver förstärka vår organisation med Elektriker och Ledande montör. Är du redo för nya utmaningar? Söker du ett arbete där du har möjlighet till utveckling och frihet under eget ansvar? Midroc Electro AB i Gällivare behöver flera engagerade medarbetare till vårt team, är du vår nästa medarbetare?

Vi erbjuder dig en stabil tillvaro i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling, en bredd av karriärmöjligheter och frihet under eget ansvar.

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har något/några års erfarenhet av att arbeta i branschen och ECY certifikat. I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning och underhåll samt felsökning hos våra kunder i varierande och omväxlande serviceuppdrag.

Personliga egenskaper: Du bör vara van vid att arbeta självständigt med kundkontakter och alla slags serviceuppdrag. Som person är du ansvarstagande, flexibel, kreativ, noggrann och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Vi ser även att du är social och serviceinriktad, du trivs med att träffa olika kunder samt har en god förmåga att samarbeta och knyta kontakter.

Övrigt: B-körkort är ett krav

Anställningsform: Tillsvidare

Svar önskas snarast dock senast 20191128

Gällivare erbjuder fantastiska naturupplevelser se vår film Hur är det att jobba i Gällivare? https://www.youtube.com/watch?v=NGfR0H8GwYM

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag! Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Henrik Fagerlönn, Avdelningschef Gällivare, 010-4707371

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (15 dagar kvar)