Kalkylator

Kalkylator

Vi växer och vill komplettera gänget med en kalkylingenjör!

Vem är du?

Vi tror att du arbetar som kalkyl- eller byggnadsingenjör och att du kanske gjort det ett antal år redan. Mest troligt har du ett arbete du trivs med men börjar känna dig sugen på att kliva på en ny utmaning där du som person och medarbetare kommer att ha en betydande roll i vår utveckling. Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom något för oss relevant område men dina arbetslivserfarenheter väger ännu tyngre. Vi tror att du har bra marknadskännedom inom bygg och industriell anläggning, har du även erfarenhet från våra grannländer är det ett stort plus.

Vi kommer att
lägga stor vikt vid tidigare erfarenheter och konkreta resultat du bidragit till i ditt tidigare arbetsliv. Vi hoppas att du är en lösningsfokuserad person som ser möjligheter där andra ser problem. Du är strukturerad och van vid att hantera både kalkylering, beredning och inköp. Du behöver inte vara supersocial men vi uppskattar om du är duktig på att förmedla dina kunskaper och tankarna bakom dina kalkyler så att vi tillsammans kan göra jobben så bra som möjligt.

Vi sitter
inte "i sjön", utan kommer att prioritera ett bra rekryteringsförfarande då vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och att även vi blir mer konkurrenskraftiga inom just de områden vi har störst behov.

Övrig
information om tjänsten:


Stationeringsort:
Du kan sitta var som helst från
Skellefteå och uppåt, största delen av din arbetstid, men du behöver vara beredd på resor inom tjänsten. Vårt huvudkontor ligger i Gällivare.

Anställningsvillkor:
Efter överenskommelse, vi är även öppna
för förslag om du vill arbeta som "din egen".

Låter det
intressant för dig, eller vill du tipsa oss om någon du tror skulle passa för jobbet?
Mer info
Kontaktperson Mattias Nilsson
Telefon 0706006075
Email Mejla Mattias Nilsson
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

Vi är ett malmfältsbaserat företag med
inriktning mot industri och anläggning, en helhetsleverantör av industritjänster i Norden. Inom vår verksamhet inryms totalentreprenader, stål och mekaniska konstruktioner, montage, ombyggnation och underhåll av bland annat transportsystem och specialmaskiner. Vi har även personal- och maskinuthyrning samt genomför avancerade betongkonstruktioner och komplicerade husförflyttningar. Vi har under årens lopp gått mer och mer från att vara ett renodlat mekaniskt företag till att kombinera detta mer med bygg och industrianläggning.

Framtiden är den intressantaste tiden och den tar vi oss energiskt an med goda samarbeten och ett hjärta som klappar för duktiga medarbetare och underleverantörer. I år positionerade vi oss på
Norrbottens tio-i-topp-lista över länets bästa tillväxtföretag, vilket vi tycker är jätteroligt. Växandet innebär också att vi behöver bli fler och just nu rekryterar vi spetskompetenser för att bli mer kompletta.