VS-Montörer/rörsvetsare samt kalkylator sökes till Gällivare

VS-Montörer/rörsvetsare samt kalkylator sökes till Gällivare

Dina arbetsuppgifter

Vatten & Värme i Gällivare söker VS-montörer inom både service och entreprenad. I samband med din ansökan väljer du den inriktning som passar dig bäst. Tjänsten som VS-montör innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra ditt arbete. Arbetet innebär att reparera eller installera röranläggningar hos våra kunder. I huvudsak installeras värme eller kylsystem men även vatten och avlopp till kök, badrum eller annan vattenförbrukande enhet. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll i bostadsrättsföreningar.

Vem är du?
Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. Vatten & Värme strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

Följande är meriterande:
Heta Arbeten samt Säker Vatten.
Svetskunskap.

Krav för tjänsten:
Fullt utbildad och certifierad VVS montör
Giltigt B-körkort.
Att kunna uttrycka sig bra på svenska både i tal och skrift då vi dagligen har kontakt med förvaltare/fastighetstekniker/hyresgäster/grossister samt underentreprenörer.


Rörsvetsare


Kvalifikationer
Några års erfarenhet av rörsvets/rörmontage
Godkända och dokumenterade svetskunskaper inom MMA/TIG
Goda kunskaper inom ritningsläsning
God kompetens inom tekniska hjälpmedel såsom dator och smart-telefon
Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
B-körkort är ett krav

Meriterande
Svetslicens SS-EN ISO 4063:2010; metod 111
Truck-, skylift- , traverskort
Heta arbeten
Fallskydd

Vem är du?
Social kompetens och ett servicemannaskap värdesätts högt, då du kommer att vara företagets ansikte utåt mot kund. Du tar ansvar och värdesätter ett flexibelt arbetssätt. Som person är du noggrann, lösningsorienterad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

VS-Kalkylator

Arbetet innebär att du självständigt kommer att ansvara för genomförandet av kompletta kalkyler, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. I rollen ingår även att du kommer att medverka vid projektplanering och upprätta efterkalkyler. Vi tror att du har erfarenhet från kalkylering, alternativt som konstruktör. God datavana med kunskaper inom Office-paketet samt erfarenhet från något kalkyleringsprogram, exempelvis Bidcon är förstås något du har.
Vår ambition är att expandera och här har du en viktig funktion. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra platschefer och de uppdrag du ansvarar för får du driva självständigt.

Tveka inte, in och göra en ansökan och häng med på våran resa.
Boende går att lösa!
Mer info
Telefon 097020000
Email Mejla LM vatten & värme AB
Område Gällivare
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vovab.se
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett väletablerat VVS-företag som utför alla vanligt förekommande rörläggnings-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. LM Vatten & Värme AB hjälper kommuner, landsting, fastighetsägare, industrier och företag i hela Norrbotten med Gällivare som utgångspunkt.