Projektledare VS

Projektledare VS

Om vatten & värme AB

Vi är ett väletablerat VVS-företag från Gällivare som utför alla vanligt förekommande rörläggnings-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Vatten & Värme AB hjälper kommuner, landsting, fastighetsägare, industrier och företag i hela Norrbotten med industrirör.

Din bakgrund

Vi söker dig som är en etablerad projektledare inom installationsbranschen. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning/examen med teknisk inriktning.

Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav.
Har du tidigare arbetat som VS-montör eller industrirörmontör är det meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du är
strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig, nyfiken till din natur har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affärer.

Din roll som projektledare

Du driver självständigt projekt från
planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att driva affärsrelationen med leverantören och du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Rollen innebär att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet.

För att nå projektets mål leder du och utvecklar dina medarbetare, kompetenta montörer och tekniker. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner.

Tjänsten avser heltid med placering Gällivare men med hela malmfälten som arbetsplats.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen att skicka in din ansökan redan i dag till info@vovab.se Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta jimmy@vovab.se
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vovab.se/
Sista ansökningsdag 27 mars 2021 (25 dagar kvar)