Tekniker

Tekniker

Vi erbjuder en arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du som Tekniker får arbeta med våra egna hissar och andra fabrikat inom service och underhåll ute hos våra kunder. Du kommer med ditt service- och underhållsarbete skapa mervärde för våra kunders byggnader, och vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga.

Med ett helhetsansvar för underhållet hos våra kunder på orten och med en god förståelse för helheten, ett stort intresse inom mekanik, metodisk felsökning och reparation, arbetar du med frihet under ansvar för att lösa de problem våra kunder kan tänkas ha, i kombination med din tekniska kompetens påverkar du och kommer med förbättringsförslag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för teknik, är initiativtagande och självgående med en stor förmåga att se lösningar bakom tekniska problem som kan uppstå ute på site hos våra kunder. Du är ansvarsfull och självgående samtidigt som du också trivs med att tillhöra ett team där samarbete kan göra skillnad för att lösa det dagliga arbetet. Vi ser också att du besitter en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet, samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i teamet har att komma med.

Du har avslutad gymnasieutbildning från el/drift- underhåll/elektronik/automation inriktning eller det vi bedömer likvärdigt och samtidigt gillar praktiskt arbete. Vi vill att du har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll/mekanik/elektronik/reläteknik. God verktygsvana. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr- o regler och felsökning av elektronik. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Kommer du från branschen och vill utvecklas så är det mycket meriterande. Krav B Körkort. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om tjänsten

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-02-17. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Du har en servicebil och utgår från din bostad. Beredskap ingår. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Lena Sjö Rekryteringsspecialist 010- 218 40 30 eller Peter Öhman Distriktschef 070 – 228 30 06.

Vi ser fram emot din ansökan!
#LI-SCA
Mer info
Kontaktperson Peter Öhman
Telefon 070-228 30 06
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers