Servicetekniker till KONE Gällivare

Servicetekniker till KONE Gällivare

Vill du arbeta i en global organisation som är marknadsledande i sin bransch? Är du tekniskt intresserad och vill ha ett fritt arbete med tillgång till egen bil? Nu söker KONE en servicetekniker med placering i Gällivare.

Som servicetekniker inom hissar, portar och automatdörrar blir du tilldelad ett eget arbetsområde och arbetar främst med service och feltagning. Du har ett självständigt arbete men också trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow. I ditt dagliga arbete ingår bland annat underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av hissar, portar och dörrar.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • Utbildning med el-inriktning på lägst gymnasienivå, alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten.
  • Någon tidigare erfarenhet av arbete inom el och automation.
  • God teknisk förståelse.
  • B-körkort.
  • God färdighet i såväl det svenska som i det engelska språket.
Har du erfarenhet av hissar är det meriterande men vi ger dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.

Då du själv planerar din arbetsdag söker vi en självgående, ansvarsfull och organiserad person. I arbetet ingår många kontakter varför du behöver vara serviceinriktad och kunna samarbeta och kommunicera på ett positivt och naturligt sätt och kunna bygga långsiktiga kundrelationer. Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU
Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Urval kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2018-07-09 och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Per-Åke Lundström, Distriktschef på tfn. 070-6318871. Facklig kontaktperson för Metall är Peter Skarpsvärd tfn. 070-6253532.
Mer info
Kontaktperson Per-Åke Lundström
Telefon 070-6318871
Område Gällivare
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 9 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2016 omsatte KONE 8,8 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 52 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se