Arbetsvillig kvinnlig personlig assistent sökes, Gällivare

Arbetsvillig kvinnlig personlig assistent sökes, Gällivare

Jag är en tjej på 27 år, som just nu söker en kvinnlig personlig assistent som kan assistera mig i min vardag. Dina arbetsuppgifter är bla att hjälpa mig att planera min vardag med utvecklande och meningsfulla aktiviteter samt en del träning. Din arbetsplats är där jag befinner mig i hemmet med mina övriga familjemedlemmar, men också vid mina fritidsaktiviteter, skola o s v. Du behöver ha ett tydligt svenskt språk då jag är gravt hörselskadad.

Du som söker tjänsten behöver vara en person som kan arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ. Det är viktigt att du har tålamod och är driven att motivera mig till de olika aktiviteterna. Det kommer att ingå resor i arbetet, då utbildning kan förekomma på annan ort, samt semester och övriga resor.

Du kommer i kontakt med hästar och hundar så du kan inte vara pälsdjursallergiker. Det är även bra om du har körkort. Har du erfarenhet av teckenspråk, arbetat som personlig assistent och arbetat pedagogiskt är det ett plus.

Tjänst: ev två personer på deltid altnerativt en på heltid.

Arbetstid schemalagd dag, kväll, helg, kan ev förekomma viss nattjänstgöring vid något enstaka tillfällen, vilket i så fall sker efter överenskommelse.

Tillträde: snarast.

Ansökningar behandlas löpande.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1584.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (2 dagar kvar)