Fastighetstekniker västra Norrbotten

Fastighetstekniker västra Norrbotten

ISS Teknik & Energi har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker fastighetstekniker till vårt team.

Rollen som Fastighetstekniker

I rollen som fastighetstekniker kommer du att utföra för tillsyn och skötsel, samt felavhjälpande underhåll för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund. Utgångsort som är lämplig, Gällivare, Porjus eller Jokkmokk. Resor förekommer i tjänsten.

Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:
  • Efterleva och utveckla en gemensamt fastställd driftplan.
  • Utföra tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad och funktioner i fastigheterna samt förebyggande arbete i enlighet med driftplan.
  • Utföra felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna.
  • Se till att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
  • Ta fram förslag på förbättringsåtgärder.
  • Vid behov ansvara uppföljning av underentreprenörer.
  • Utföra systematiskt brandskyddsarbete.
  • Arbeta med uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund.
  • Bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.
Kompetensprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets/ driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Gärna en specialinriktning mot El, VVS, kyla, styr- och reglerteknik eller ventilation. Inriktning mot El är extra meriterande. B-körkort är ett krav.

Du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist.

Personliga egenskaper
Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera service. Vidare är du en god ambassadör för ISS och delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Du har ett öga för både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Ansökan Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Joakim Burman på 076-141 92 51 eller joakim.burman@se.issworld.com. Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?