Servicetekniker - hydraulcylindrar

Servicetekniker - hydraulcylindrar

Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med hydraulik och framförallt hydraulcylindrar. Vi söker dig som är intresserad av teknik och har erfarenhet från service och reparation av fordon och/eller maskiner.

Det är ett självständigt arbete där du ansvarar över renovering och reparation av hydraulcylindrar. Du har möjlighet att själv sköta kontakten med kunder, leverantörer och planera arbetet därefter. Vi har special tillverkade verktyg och provtryckningsanordning för att kunna hantera olika typer av cylindrar. B-körkort är ett krav.

Maila gärna in din ansökan till oss och tveka inte att ringa eller komma förbi om du har frågor. För mer information om HTM besök vår hemsida. www.htmab.se
Mer info
Kontaktperson Malin Paulusson
Telefon 0702334090
Email Mejla Malin Paulusson
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.htmab.se
Sista ansökningsdag 11 okt 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt högsta mål är att med kvalité hålla kundens stopptider så korta som möjligt för att öka deras konkurrenskraft.

Vi kan lastbilar, fordon och maskiner som truckar, specialbyggda fordon och påbyggnader. Vår specialistkompetens finns inom växellådor, motorer, komponentreparationer och hydraulik. Vi kan stolt säga att våra medarbetare är duktiga problemlösare som håller ordning och reda.

HTM har funnits i Malmfälten sedan 70-talet och vi är ett litet familjeägt företag med 15 anställda.

Vi arbetar fokuserat för att våra medarbetare ska trivas på arbetet och vi ska utvecklas för att kunna ge kunden så bra service som möjligt. För att arbeta tillsammans med oss krävs intresse och engagemang i kunden och det vi arbetar med, alltså maskiner och fordon.