Ledande montör

Ledande montör

GISAB söker Ledande montör / Försteman

Om dig
Du anser att ett aktivt arbete med säkerhet och ständiga förbättringar i det dagliga arbetet är en viktig del och ingår som en naturligt del i ditt sätt att arbeta.

Du har ett brinnande engagemang och en positiv attityd samt;
  • Är en erfaren mekaniker/svetsare
  • God kommunikatör
  • Gillar att arbeta i grupp
Arbetet kan även innefatta en del fysiskt tunga och uthållighetskrävande moment.

Kvalifikationer
Krav
  • Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter - 2-4 års erfarenhet
  • B körkort - Egen bil krävs
  • Språk - Engelska, Svenska
Meriterande
  • Svetsteknik
Om tjänsten
Vi söker dig med mekanisk utbildning mot industrin eller likvärdig, Meriterande är om du har erfarenhet av uppdrag inom tung industri/gruvindustri, samt om du har erfarenhet och är certifierad inom svetsarbeten. Vi kommer dock att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi arbetar aktivt med ny teknik och appar som underlättar arbetet.

Vi kan erbjuda
Spännande uppdrag inom industrin, och just nu har vi pågående uppdrag i Kiruna, Gällivare, Svappavaara, Paris, Finland, Kaunisvaara, LKAB, Boliden med fler och arbetar med det mesta inom industrin så som komponentrep, svetsning, bergspel, krossar, transportörer, stålbyggnationer, tunnelborrmaskiner m.m.

Vi söker dig som har en relevant utbildning och några års erfarenhet av att arbeta inom tung industri eller gruva. Har du arbetat som mekaniker, med underhåll, projektledning eller svetsning och är intresserad av ett arbete hos oss? Då är tjänsten på GISAB något för dig!

Rekrytering sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Gustavsson
Email Mejla Peter Gustavsson
Område Gällivare
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi började 1992 i Gällivare. Det är fortfarande vår bas, även om vi idag jobbar över hela världen. Mycket har hänt sedan starten - från en lokal leverantör av service- och underhållstjänster till en fullserviceleverantör av komplexa projekt inom tung industri på en global marknad.

Bland våra nöjda kunder finner du bland andra ABB, METSO, LKAB, Boliden, Kaunis Iron, Herrenknecht, AGJV, Vattenfall, SSAB, Scania/Ferruform, Valmet, PEAB och Sydvaranger Gruve. Som en del av vårt hållbarhetsarbete jobbar vi aktivt med säkerheten på alla våra arbetsplatser.