Proffssäljare Beijer Gällivare

Proffssäljare Beijer Gällivare

Beijer Gällivare söker nu en proffssäljare för att utöka säljavdelningen. För att passa i rollen har du hög drivkraft, vilja och älskar försäljning inom B2B. Rollen sätter krav på ditt intresse och din kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vi har nämligen höga mål och ett brinnande hjärta och engagemang för våra kunder. Blir du vår nästa stjärna?

Arbetsbeskrivning

Som proffssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en driven och engagerad säljare med mycket god kundkontakt. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste företagskunder i närområdet. Ditt främsta mål är att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder och tillsammans med dem utveckla och driva försäljning. Du besitter en nyckelroll med möjligheten att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer. I arbetsuppgifterna ingår även kundmottagning på filialen, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg.

Du kommer att vara placerad på vår filial i Gällivare och huvudsakligen arbeta med kundmottagning utifrån filialen men även arbeta ute på fältet med nykundsbearbetning.

För att passa i rollen tror vi att du är en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt besitter en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Rollen sätter krav på ditt intresse och din kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, flexibilitet, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ska du med fördel ha erfarenhet av framgångsrik försäljning inom branschen.

Vad erbjuder Beijer?

Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna och lyfta upp våra hjältar ute på filialerna. Proffssäljrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras.

Teamet:

Du kommer bli en del av ett härligt team som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet.

Du rapporterar till platschef i Gällivare. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur. Varmt välkommen till oss!

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Gällivare. Rekryteringsstart omgående och planerar att tillsättas så snart vi hittat rätt person med löpande urval & intervjuer.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 30 aug 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland