Drifttekniker, kraftvärmeverk

Drifttekniker, kraftvärmeverk

Vi söker dig som vill vara med i vårt team och fortsätta utveckla företaget.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team om 11 skiftgående medarbetare och kommer huvudsakligen att arbeta med övervakning och styrning av våra produktionsanläggningar för värme och el. I arbetet ingår bland annat tillsynsrondering, provtagning, inlastning av bränsle med lastmaskin, avläsningar, rapportering i underhållssystem samt enklare avhjälpande och förebyggande underhåll.

Din profil

Du är en noggrann och ansvarsfull person med god samarbetsförmåga och du har en positiv inställning till dina medmänniskor och ditt yrke. Du är intresserad av teknik och energi och vi tror att du har en eftergymnasial- eller yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot energi, process, maskin eller drift och underhåll. Erfarenhet av arbete som drift- eller underhållstekniker inom energibranschen är önskvärd, liksom erfarenhet av arbete med underhållssystem som t.ex. IDUS IS. Stor vikt kommer dock att läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter. Allmän datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en Heltidstjänst med
tillträde omgående.

Anställningsvillkor enligt Sobonas energiavtal.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Conny Larsson, tel. 0970-755 92.

Facklig kontaktperson: Håkan Olofsson, SEKO, tel. 0970-755 80.

Ansökan

Välkommen med Din skriftliga ansökan som vi gärna tar emot via post eller mejl! Vi tillämpar löpande rekrytering.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Conny Larsson
Telefon 0970-75592
Email Mejla Conny Larsson
Område Gällivare
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gallivareenergi.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gällivare Energi AB är ett kommunägt aktiebolag som har till uppdrag att främja Gällivare kommuns utveckling inom energiförsörjningsområdet. Idag har vi ca 1 850 kunder och vi är 23 medarbetare.

Vi är ett högteknologiskt bolag som förfogar över ett antal produktionsanläggningar, varav ett kraftvärmeverk samt fjärrvärmenät. Vi producerar årligen cirka 160 GWh värme samt 30 GWh el.