Junior geotekniker till ett ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad

Junior geotekniker till ett ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad

Har du en kandidatexamen inom geovetenskap eller väg och vattenbyggnad och är i starten av din karriär som geotekniker? Är du en hungrig individ som är redo att ta för dig och med din egna utveckling? Vi söker nu vår kunds nästa Geotekniker som ska jobba i både Gällivare & Kiruna. Är det du? Kom in med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Geotekniker hos vår kund kommer du sitta med mycket varierande arbetsuppgifter. Du kommer till en början få lära dig om upphandlingsprocesser och mer om entreprenadjuridiken. Du kommer att få gå bredvid olika kollegor och vara med på både externa möten med kunder samt interna möten med t ex. konstruktörer. Arbete on-site samt kontor varierar beroende på projekt. Övriga arbetsuppgifter innefattar:
 • Geotekniska beräkningar så som sättningsberäkningar och stabilitetsberäkningar, framtagande av borrprogram och undersökningsprogram (AutoCAD; GeoSuite)
 • Dimensionering av geokonstruktioner
 • Rapportskrivning
 • Arbete i projektteam
 • Projektmässigt kan det röra sig om allt från vindkraft, bostäder till infraprojekt i alla typer av skeden
 • Assistera andra delar av landet med specialistkunskap inom geoteknik
 • Ha lätt för att samarbeta då det är en naturlig del av vardagen i projekten, både internt och med beställare och kunder.
 • Stötta byggledare och projektledare i byggskeden
Det kan förekomma resor i arbetet

Din profil

Skallkrav:
 • fil.kand.- Väg och Vattenbyggnad alt. Geovetenskap
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket samt har kunskaper inom AutoCAD (GeoSuite).

Vi söker dig som är driven och tekniskt intresserad. För att lyckas bäst i rollen som konsult krävs det att du är utåtriktad, frågvis och gillar att arbeta i team och ta ansvar för ditt arbete. Du arbetar även som konsult vilket gör det fördelaktigt om du gillar att arbeta i team och att ta ansvar för ditt arbete.

Villkor
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
 • Placering: Gällivare/Kiruna
Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svelander
Telefon 0706285222
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och är idag en koncern på 3000 medarbetare i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Inom området Geoteknik arbetar de med hela byggprocessen och erbjuder allt från fält- och laboratorieundersökningar, geofysiska undersökningar, beräkningar, riskanalyser och utvärderingar till färdiga projekterings- och bygghandlingar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period (1169h) vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.