Semestervikarier Mekaniker till lastbilar/lastmaskiner

Semestervikarier Mekaniker till lastbilar/lastmaskiner

Euroroc AB är ett nystartat företag som verkar inom den tunga gruvindustrin underjord och har ett stort uppdrag åt LKAB med lastning, bergtransport och skutborrning. Vår ambition är att bredda vårt område och att växa i storlek.

Vår ordinarie personal behöver nu semester och vi söker därför drivna och engagerade semestervikarier med ett stort säkerhetstänk. Vi söker vikarier för sommarperioden 2020 ned start v.26


Det vi söker är MEKANIKER TILL LASTBIL/LASTMASKINER: Meriterande om du tidigare arbetat med lastbilar och/eller lastmaskiner samt har erfarenhet av underjordsarbete. C-kort är ett plus men inget krav.

Tjänsterna är placerade i Gällivare och är semestervikariat. Vi tillämpar skiftgång 7/7 med förmiddag och eftermiddag och välkomnar både manliga och kvinnliga sökande av olika bakgrund.

Rekrytering kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag den 1 juni.

I din ansökan vill vil ha namn, adress, telefonnummer och mailadress och ett CV med vad du tidigare arbetat med samt några rader om dig själv.

Ansökning och frågor sker via blocket eller via mail:arbete@eurocrane. se


Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euroroc AB är ett nystartat företag, som verkar inom den tunga gruvindustrin underjord och har ett stort uppdrag åt LKAB med lastning, bergtransport och skutborrning. Vår ambition är att bredda vårt område och att växa i storlek.