Semestervikarier till gruvindustrin

Semestervikarier till gruvindustrin

Euroroc AB är ett nystartat företag, som verkar inom den tunga gruvindustrin underjord. Vi har ett stort uppdrag åt LKAB med lastning, bergtransport och skutborrning.
Vår ordniarie personal behöver nu semester och därför söker vi drivna och engagerade semestervikarier med ett stort säkerhetstänk, för sommarperioden 2020 med start v. 26

PRODUKTIONSLASTARE: Krav är förarbevis. Meriterande är erfarenhet av LHD/Hjullastare underjord. Vi intern utbildar på maskintypen
BERGTRANSPORTFÖRARE: Krav C-körkort. Meriterande är erfarenhet av underjordsarbete. Vi intern utbildar på maskintypen
MEKANIKER TILL LASTBILAR/LASTMASKINER: Meriterande om du tidigare arbetat med lastbilar och/eller lastmaskiner samt har erfarenhet av underjordsarbete. C-kort är ett plus men inget krav.

Tjänsterna är placerade i Gällivare och är semestervikariat. Vi tillämpar skiftgång 7/7 med förmiddag och eftermiddag. Vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökande av olika bakgrund.
Rekrytering kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag 31 mars.
I din ansökan vill vi ha vilken tjänst du söker, namn, adress, telefonnummer och mailadress samt ett CV med vad du tidigare arbetat med och gärna några rader om dig själv.
Ansökning och frågor sker via blocket eller via mail:arbete@euroroc.se
Mer info
Email Mejla Euroroc AB
Område Gällivare
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euroroc AB är ett nystartat företag som verkar inom den tunga gruvindustrin underjord. Vi har ett stort uppdrag åt LKAB med lastning, bergtransport och skutborrning. Vår ambition är att bredda vårt område och att växa i storlek.