Coop Bredbyn - Säljare, extra

Coop Bredbyn - Säljare, extra

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik!

Vi söker en säljare, extra vid behov för oförutsedd frånvaro.

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Som säljare arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter inom butiken.
Du har en känsla för vad ett bra kundbemötande är och fallenhet för service!
Vi tror att du som passar för tjänsten har en utbildning på lägst gymnasienivå.
Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete. Du ska ha fyllt 18 år.


Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken. Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder.

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Frågor och facklig kontakt
Tf Butikschef, Maritha Eidissen, 0661-102 09
Handels, Mattias Rustan, 070-518 9033

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord.

Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/coopnord
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver 81 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?