Platsansvarig / Kundansvarig

Platsansvarig / Kundansvarig

Är du en nyfiken person som motiveras av utveckling och ansvar? Är du dessutom affärsmässig, förtroendeingivande och bra på att skapa relationer kan det vara dig vi söker till tjänsten som platsansvarig hos Office i Kiruna.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Office.

Om företagetOffice Sverige AB är ett nationellt IT-företag med kontor på 20 orter. De är idag cirka 100 medarbetare och sätter de anställda i fokus. Deras värdeord - omtanke, närhet och långsiktighet - genomsyrar hela verksamheten. Företaget levererar helhetslösningar kopplade till en hållbar och digital arbetsplats. De tar ansvar för IT-miljön och utvecklar kunden inom IT med Microsoft 365 som nav samt ger support och IT-rådgivning. Office uppdrag är att hjälpa kunden till ett bättre arbetsliv vilket speglas i allt som görs inom såväl leverans, support samt sättet att utveckla kunden hållbart över tid.

Samtliga kontor har tillgång till det stora företagets resurser, utbildning, kunskapsbyte, rikstäckande service, marknadskommunikation och samtidigt den lilla organisationens flexibilitet och närhet till kunden. Office strävar efter att bli den självklara lokala IT-partnern för mindre och medelstora företag.

ArbetsuppgifterSom platsansvarig ingår ett övergripande ansvar för kontorsverksamheten och frågor som uppkommer därtill. På kontoret i Kiruna finns idag ett antal medarbetare i rollerna som servicetekniker och IT-konsulter, samtliga med fokus på att supportera kunder inom Office tjänster. I rollen som platsansvarig är ett av dina huvudsakliga ansvar att förvalta befintliga kundrelationer. Du har en kontinuerlig dialog med kunder gällande avtal, service eller övriga frågor där du genomför både fysiska och digitala möten. Du har huvudansvaret och agerar ansiktet utåt för Kirunakontoret och tillhörande verksamhet. Till stöd finns kunniga kollegor samt kollegor på övriga kontor i landet med stor erfarenhet och kunskap inom området.

I rollen som platsansvarig har du möjlighet att utforma rollen i en relativt hög grad tillsammans med företaget. Beroende på ditt intresse och tidigare erfarenheter kan du förutom ovan beskrivning arbeta mer inriktat som IT-konsult eller mer med försäljning eller annat.
  • Förvaltande av befintliga kunder
  • Verksamhetsansvar
  • Utforma din roll och kontorets verksamhet tillsammans med dina kollegor på Office
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • God erfarenhet av kundservice/bemötande
  • God affärsförståelse
  • Tekniskt intresse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort
För att trivas i rollen som platsansvarig ser vi att du är en självgående, affärsmässig och engagerad person som tar egna initiativ. Du ser möjligheter och styr rollen utefter verksamhetens behov och ditt intresse. Rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt, därav är din sociala kompetens en viktig egenskap för att lyckas i denna roll. Vi tror att du som söker är kundorienterad och har en god känsla för att skapa långsiktiga relationer, antingen vid mer professionella möten eller kanske över en kaffe.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kiruna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, platsansvarig, kontorsansvarig, kundansvarig, säljare, Account Manager, försäljning, B2B, IT-konsult, IT, Office, heltid, Kiruna
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!