Elektriker MaskinEl

Elektriker MaskinEl

Boliden söker

Elektriker
till Maskinel i Aitikgruvan

Just nu står Aitikgruvan inför en expansion och tar ytterligare ett steg i vidareutvecklingen av dagbrottet. Vi utökar andelen transporter i egen regi och investerar till vår truckpark. Vi behöver därför fler engagerade, entusiastiska och ansvarsfulla medarbetare till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar felsökning samt installations- och servicearbeten på Gruvmaskiner ex. Grävmaskiner, Borrmaskiner, Truckar, samt kraftutrustning, reglerutrustning och styrsystem i dessa och även i fasta anläggningar. Arbetet är förlagt till dagtid, men skiftarbete och beredskap kan förekomma.

Utbildning/Erfarenhet
Du har gymnasieutbildning med el-inriktning och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet är ett plus. Kunskap om gruvmaskiner, styrsystem, hög-, låg- och mellanspänning är meriterande. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor. Vi ser också att du kan arbeta självständigt och vara flexibel och resultatorienterad.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

B-körkort är ett krav.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av arbetsledare Stefan Wennström tfn 070-285 77 17 eller sektionschef Bert-Ove Fjällström tfn 070-342 35 15.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Ansökan
Vi samarbetar i denna rekrytering med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare: Britt-Marie Persson tfn 070-492 11 92, britt-marie.persson@adecco.se eller Anette Ömalm tfn 072-211 47 96, anette.omalm@adecco.se.

Sista ansökningsdag är 6 januari 2019.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Aitik, Boliden, Gällivare, Gruva, Industri, Elektriker, Maskinel, Gruvmaskiner, Styrsystem, Dagbrott, Adecco, Malmfälten
Mer info
Kontaktperson Britt-Marie Persson
Telefon 070-492 11 92
Område Gällivare
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 jan (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.