Fordonstekniker

Fordonstekniker

Nu söker vi flera fordonstekniker/fordonsmekaniker omgående till Bilbolaget Norrbottens anläggning i Gällivare. Bilbolaget Norrbotten är tillsammans med Bilbolaget Nord Norrlands största bilhandelsföretag. Vi har med vår storlek en stark ställning på marknaden och erbjuder en dynamisk och spännande arbetsplats i framkant vad gäller teknik och arbetsmetoder. Bilbolaget Norrbotten ingår i koncernen AB Persson Invest som spänner över flera andra sektorer. Det finns med andra ord intressanta avancemang- och utvecklingsmöjligheter.

För att vara kvalificerad för jobbet ska du som söker ha en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Vi söker dig med flera års erfarenhet av yrket och ser med fördel på om du har jobbat med Volvo, Ford, Renault och Ford transportbilar. Samt att du har erfarenhet av att jobba med el/hybridbilar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, men vill du hellre jobba en kortare period finns det möjlighet till det också. Vi diskuterar gärna en lösning som passar dig. Vi hjälper dig även att hitta ett boende i Gällivare. Vi erbjuder en god lön och lokalt tillägg för dig som kommer från andra delar av Sverige än Norrbotten. Du kommer att ha flexibla arbetstider och individuell löneersättning baserad på kompetensnivå.

Dina arbetsuppgifter:
Som fordonstekniker/fordonsmekaniker på Bilbolaget Norrbotten jobbar du med service, reparationer och felsökningar. Vi använder den senaste tekniker och söker därför dig med stor datorvana.
För att lyckas i rollen bör du vara flexibel, älska att samarbeta och ha förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du bidrar aktivt till att skapa ett arbetsklimat som präglas av omtanke och kompetens.
Sök jobbet genom att mejla ditt cv och personliga brev till jorgen.ohman@bilbolaget.com samt tomas.alamaa@bilbolaget.com. Bilbolaget värdesätter mångfald och en jämn könsfördelning. Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Telefon 0970699300
Område Gällivare
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bilbolaget.com/
Sista ansökningsdag 11 jan 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har funnits sedan 1932

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo och Renault personbilar samt Renault och Dacia transportbilar. I Östersund och Norrbotten representerar vi även Ford personbilar och transportbilar. Vi säljer över 10.000 nya och begagnade bilar i Norrland. Vi finns på 14 orter i norra Sverige, från Härnösand i söder till Kiruna i norr och är uppdelade i två bolag – Bilbolaget Nord och Bilbolaget Norrbotten.
Vi tar hand om allt som har med ditt bilägande att göra!

Allt för ett smidigt bilägande – och våra värdeord är omtanke, tillgänglighet och kompetens.