Beijer Byggmaterial söker Butik-och lagersäljare till sommaren 2021!

Beijer Byggmaterial söker Butik-och lagersäljare till sommaren 2021!

Studerar du och söker ett sommarjobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Vill du bidra till Beijers vision att vara den mest pålitliga byggvaruhandlaren och känner du dig bekväm med våra värderingar schyssta, passionerade och stolta? Om svaret är ja, då tycker vi att du ska söka ditt sommarjobb hos oss. Beijer Byggmaterial söker nu butik- och lagersäljare till våra filialer runt om i Sverige som ska stärka teamen under sommaren. Ta chansen och ansök till sommarens roligaste jobb!

Arbetsbeskrivning
Beijer Byggmaterial söker nu efter sin nya butik- & lagersäljare till våra filialer runt om i Sverige. De platser vi söker medarbetare till är:

Umeå

Strängnäs

Eskilstuna

Trelleborg

Kiruna

Gällivare

Luleå

Halmstad
Sjöbo
Tomelilla

Ser du en eller flera orter som skulle passa dig anger du det i frågeformuläret kopplat till annonsen. Övriga orter kan tillkomma under våren så håll utkik!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I våra roller som butik- och lagersäljare består din vardag av mycket variation, ansvar och kundkontakt. Uppgifter du möter dagligen kan vara:
  • Försäljning till kund i butik
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
  • Kassahantering
  • Registrering av kundens varor i handdator
  • Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
  • Utöva din kreativa ådra genom kampanjarbete och exponera varor
  • Ta emot beställningar, anskaffa varor som inte finns på lager
  • Lasta och lossa varor
Vi söker dig som
Värderar vikten av att leverera en hög kvalité och är mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga för service. På Beijer Byggmaterial leds vi av att varje kund ska bli sedd och uppmärksammad så att kunden lämnar butiken med ett gott intryck. Vi ska vara det bästa alternativet för våra kunder. Erfarenhet från byggmaterialförsäljning, försäljning eller kunskap inom byggmaterial ses som en stor fördel.

Vi ser det som meriterande om du har körkort och truckkort men inget krav.

Beijer erbjuder dig

En fartfylld roll i en utvecklande miljö som ger dig möjlighet att lära dig ett och annat om vår kära byggbransch. Beijers värdeord är schyssta, passionerade och stolta vilket är precis det vi söker i framtida medarbetare.
Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige!
Om du känner att beskrivningen ovan stämmer in på dig, tveka inte att söka och ordna sommarens roligaste jobb! Vi söker medarbetare för både heltid samt deltid med start juni månad till augusti.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad process. För frågor om tjänsten eller processen, kontakta sommarrekrytering@beijerbygg.se
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.beijerbygg.se/privat/sv/om-beijer-bygg/jobba-hos-oss
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.