Vi söker Godschaufförer i Gällivare och Kiruna

Vi söker Godschaufförer i Gällivare och Kiruna

Inför semestrarna söker vi ansvarsfulla chaufförer till våra verksamheter i Gällivare och Kiruna. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.

Vad erbjuder vi dig?
Vi söker semestervikarier till våra verksamheter i Gällivare och Kiruna.

Arbetsuppgiften består i huvudsak av distribution av gods i Gällivare- eller Kirunaområdet. I arbetet ingår utkörning av styckegods, partigods och paket samt lastning och lossning. Arbetet sker i huvudsak under dagtid.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är driven, noggrann, flexibel och som gärna tar eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsterna krävs:
  • C- och CE-behörighet.
  • Aktuell YKB- samt ADR-utbildning.
  • B-behörighet är också av intresse för våra paketbilar.
Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.

Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå. Märk kuvertet "Ansökan". Du kan också mejla till ansokan@alvikstrafik.se

Skicka in din ansökan senast den 31 mars

För frågor om tjänsterna kontakta:
Niklas Johansson, Verksamhetschef Lastbil 070-508 00 99.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.alvikstrafik.se
Sista ansökningsdag 31 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alviks Trafik är en av Norrbottens ledande transportföretag med 30 bussar, 45 godsbilar, 15 bulkbilar och 100 anställda. Redan 1920 började Albin Åström köra mjölkkannor och bybor mellan Alvik och Luleå med sin ombyggda T-Ford. Efter några år köpte han in en buss och lastbil. Sedan har utvecklingen bara fortsatt. Huvudkontoret ligger fortfarande i Alvik och det är fortfarande familjen Åström som äger och driver företaget. Och precis nu som då är vår affärsidé att med hög kvalitet och kunden i centrum utföra person- och godstransporter. Något som vi kommer att fortsätta med i säkert 100 år till!