Servicetekniker till Itsab

Servicetekniker till Itsab

Om tjänsten
I din roll som Servicetekniker kommer du att arbeta med installation, underhåll samt försäljning av tryckluft och entreprenadutrustning tillverkade av Atlas Copco. Du arbetar med kompressorer, luftbehandlingsutrustning, blåsmaskiner,vakuumaggregat och reservkraftgeneratorer. Du arbetar även med nitrogen, oxygen, pumpar och rörsystem.

Arbetsområde är Gällivare Kommun. Arbetet bedrivs huvudsakligen självständigt ute hos kund och du rapporterar till platsansvarige i Gällivare.
Utbildning sker internt hos Itsab och Atlas Copco.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Installation
  • Underhåll
  • Försäljning
Tjänsten som Servictekniker är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. Start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom områdena el, elektronik, mekanik, VVS eller motsvarande erfarenhet. Du har även ett intresse av att arbeta med teknisk utrustning, gillar att arbeta självständigt, tar egna initiativ samt har förmågan att skapa goda kundrelationer.

Vidare ser vi att du är flexibel, gillar problemlösning och kan utföra vanligt förekommande mekaniska arbetsuppgifter. Du har god förmåga att kunna kommunicera på svenska och engelska, såväl internt som externt.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper där förmågan att ta personligt ansvar värderas väldigt högt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är självgående
  • Att du är kundvänlig
  • Har B-körkort
Om företaget
Itsab grundades 1985 och är partner och återförsäljare med auktoriserad serviceverkstad åt Atlas Copco Compressor Technique AB samt Atlas Copco Power Technique AB.

Huvudkontoret ligger i Luleå och filialer med stationerade tekniker finns i Gällivare samt Kiruna. Anställningen är under Itsab Gällivare AB, som är ett dotterbolag till Itsab Tryckluft Service AB. Itsab arbetar med kompressorer, luftbehandlingsutrustning, blåsmaskiner,vakuumaggregat, reservkraftgeneratorer, nitrogen, oxygen, pumpar,rörsystem, samt underhåll.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök"

Sista ansökningsdag är 24 november 2019

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anette Ömalm via Adecco 010 - 173 73 00 alt. 072-211 47 96

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Servicetekniker, Mekaniker, Industri, Verkstad, Gruvutrustning, Tryckluft, Kompressorer, Gällivare, Adecco
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.