Regional Branch Manager Adecco Gällivare

Regional Branch Manager Adecco Gällivare

Är du en försäljningsorienterad ledare som gillar att fira framgångar med dina medarbetare? Just nu söker vi en Regional Branch Manager till vårt kontor i Gällivare!

Om tjänsten

I rollen som Regional Branch Manager har du personal-, budget- och resultatansvar för vårt General Staffing kontor i Gällivare som idag arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder. Du kommer att ha ett operativt ansvar i driften vilket innebär att du arbetar med försäljning, kundbastillväxt, kund, konsult och medarbetarnöjdhet samt lönsamhet utifrån vår fastställda strategi. I ditt arbete ingår att bevaka konkurrenter, trender och utveckling på den lokala marknaden samt säkerställa att priser, lönesättning och marginaler följer Adeccos riktlinjer och aktuella avtal. Att aktivt uppnå och systematiskt följa upp kvalitetsmålen; Nöjda Kunder, Nöjda Medarbetare och Nöjda Konsulter genomsyrar det dagliga arbetet i hela vår organisation. Vi arbetar dagligen med våra värderingar - Passion, Team Spirit, Customer Centricity, Entrepreneurship & Responsibility - och du förväntas vara en Adecco ambassadör i alla dina interna och externa touchpoints.

Du kommer att rapportera direkt till Regionchef och detta är en mindre enhet där du tillsammans med din medarbetare arbetar med rekrytering och uthyrning. Till er stöttning finns operativa stödfunktioner inom administration och rekrytering på närmaste kontor. Kontoren i norr arbetar tillsammans med dagliga möten på affärsmässig basis. Du kommer också att ingå i ledningsgruppen för Region Norr och arbeta tätt med HRBP och Business Controller i strategiska beslut som rör din enhet.

Om dig

För dig som letar efter en roll som kräver uthållighet, handlingskraft, mod och förmåga att strukturera upp och göra prioriteringar i det dagliga arbetet är detta rätt tjänst. Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett eget upparbetat nätverk i regionen. Kanske har du drivit eget företag tidigare och nu letar efter en arbetsplats där du får vara ytterst ansvarig för din enhet men ändå vara en del av ett större sammanhang. Vi förmodar att du presterar på topp när du får vara med och påverka de faktorer som bidrar till din enhets framgång i en verksamhet som ser positivt på förslag inom ständig förbättring. Vi ser att du har försäljningserfarenhet och drivs av affärer och mötet med nya människor. Att bygga upp och bibehålla goda relationer samt ha kunden i fokus är något som är viktigt för dig. Adecco kontoret i Gällivare är ett litet kontor där enheten verkar över ett stort geografiskt område som berör hela Malmfältet. Adecco är väletablerat i regionen och har en bra upparbetad struktur samt ett tätt samarbete mellan kontoren i Norr.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget The Adecco Group som är ett av världens största HR- och kompetensföretag och sysselsätter över 700 000 personer i 60 länder. The Adecco Group har listats på den globala listan Fortune 500 i 20 år. Företaget erbjuder bland annat tjänster inom bemanning, rekrytering, karriäromställning, talangutveckling samt outsourcing. I Sverige består The Adecco Group av Adecco, Modis, Badenoch + Clark och Pontoon, där vi erbjuder holistiska och specialiserade lösningar till företag som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden. The Adecco Group har i Sverige ca 4 500 anställda på 31 kontor över hela landet och omsatte år 2018 ca 3 miljarder SEK.

Anställningen

Tjänsten som Regional Branch Manager är en intern tjänst på vårt kontor i Gällivare. Vi är framgångsrika lokalt och har ett stort nätverk av kunder. Du får en anställning i Adecco HR med en provanställning på sex månader. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande där du kan komma att få genomföra tester, video-/telefonintervju och personlig intervju. Tjänsten har start enligt överenskommelse med vald slutkandidat. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta oss via mail, e-post: rekrytering@adecco.se

Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via e-post
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.