Områdeschef för kunds räkning

Områdeschef för kunds räkning

Vi söker nu en områdeschef för vår kunds räkning i Gällivare

Om tjänsten

Som områdeschef ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag.

Som områdeschef ansvarar du för flera uppdrag och kunder inom olika branscher. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet.

Tjänsten som områdeschef är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Anställning sker direkt hos kund.

Om dig
Du har ledarskapserfarenhet och erfarenhet av att jobba med personalansvar. Du har också erfarenhet av och tycker om att arbeta operativt med personal och kunder. Du har som lägst gymnasial utbildning samt B-körkort.

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anna Roslin via 073 684 77 48.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.