Mekaniker Repstopp

Mekaniker Repstopp

Mekaniker till repstopp
Är du en erfaren mekaniker/svetsare som är på jakt efter ett välbetalt uppdrag under en begränsad period? Just nu söker Adecco Gällivare fältmekaniker för uppdrag under kommande repstopp i bland annat Gällivare.

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av förebyggande underhåll och reparationer av maskiner. Svetsning är även vanligt förekommande arbetsuppgifter. Exakta arbetstider meddelas i samband med uppdragsstart

Vem trivs här?
För att snabbt komma in i din roll och trivas som mekaniker är det mycket viktigt att du har god teknisk kompetens och känsla för maskiner. Svetserfarenhet är mycket meriterande samt utbildning i heta arbeten. Vi ser att du har utbildning inom industri och/ eller teknik och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Travers- och truckkort är även det meriterande.
Som person är du duktig på att arbeta i grupp och har en god initiativförmåga är en viktig egenskap. Förmågan att behålla fokus även när det blir stressigt är väldigt viktigt. I övrigt är du en social och glad person med mycket energi som förstår sig på vikten vid att kunna leverera resultat då det är mycket tidspress.

Vad erbjuder vi?
Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och arbetar uthyrd till kund, detta innebär att du får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med härliga medarbetare. Du får ett varierande uppdrag och har chansen att utvecklas inom yrkesområdet. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Du har även tillgång till ett utbildningsutbud via "Klickportalen".

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Uppdragen beräknas starta v16 och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
När vi fått din ansökan får du ett automatsvar som bekräftar att din ansökan kommit fram. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Välkommen att söka!
Om jobbet
Region
Gällivare i Norrbottens län
Arbetstid / Varaktighet
Skiftarbete men även dagtid.
Lön / Förmåner
Timlön

Kontaktperson
Anette Ömalm

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anette Ömalm via 072-211 47 96

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Mekaniker, repstopp, svetsare, gällivare, industrin, bemanning, Adecco
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.