Däckmontör tlll Adecco

Däckmontör tlll Adecco

Har du erfarenhet av däckmontering? Är du serviceorienterad, noggrann och effektiv i ditt arbete? Välkommen att söka till ett intensivt och roligt uppdrag i Gällivare där vi skiftar hjul!

Nu söker Adecco däckmontörer till vårens däckbytarsäsong!

Om tjänsten Som däckmontör ingår du i ett sammansvetsat arbetslag i däckverkstaden. Du kommer att arbeta i lag, som tillsammans ser till att hjulskiftningen går till på ett kvalitativt och effektivt sätt.

Arbetsuppgifterna består av att ta emot arbetsorder, ta fram hjul för skiftning, skifta hjul, balansering och tvätt av hjul, samt uppmärkning vid förvaring. Arbetstiderna är kl. 07-16, övertids- och helgarbete kan förekomma.

Arbetet kan vara fysiskt krävande och ställer höga krav på att leverera god service till medarbetare och kunder.

Om dig

Som person är du ordningsam och effektiv i ditt arbete. Du har förmåga att tänka ett steg framåt för att optimera nästa arbetsmoment. Du trivs med ett högt arbetstempo i ett arbetslag som ställer upp för varandra.

Verktygsvana och erfarenhet av arbete med fordon, är meriterande. Har du vana av branschen, gärna med erfarenhet av hjulskifte, är det ett plus.

B körkort är ett krav.

Om anställningen Tjänsten som däckmontör är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Uppdraget förväntas starta under april och varar under däckbytarsäsongen.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 40 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via knappen Ansök till höger. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Sista ansökningsdag: 25 mars 2019

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Ömalm, 072-211 47 96, anette.omalm@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Däck, däckbyte, hjul, däckmontör, Adecco, Gällivare, Malmfälten, Norrbotten
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.