Projektingenjör till Trafikverket i Gällivare!

Projektingenjör till Trafikverket i Gällivare!

Är du intresserad av att arbeta med projekt på Trafikverket? I rollen som projektingenjör kommer du arbeta administrativt och i viss mån samordnande i projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur i Sverige där Trafikverket är en ledande aktör. Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till kontoret i Gällivare. Trafikverket fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige. Du kommer att arbeta på enheten basunderhåll och därmed bli en del av ett sammansvetsat och kunnigt team bestående av projektledare och projektingenjörer. Din uppgift blir att stötta två projektledare i deras dagliga arbete inom underhåll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.

Du erbjuds

* Som projektingenjör via oss erbjuds du ett kompetenspaket för din utveckling under uppdraget där du kommer bokas in på utbildningar avsedda för att utveckla dig i rollen som projektingenjör.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du stötta två projektledare i deras dagliga arbete. Du kommer vara stationerad i Gällivare men enheten täcker in Kiruna, Pajala och Övertorneå där du kommer vara involverad i projekt som sker. Det kan innebära resor till de olika orterna.

Du kommer från start få stöttning från projektledarna för att underlätta förståelsen för verksamheten och snabbare komma in i arbetsuppgifterna. Du kommer arbeta med olika arbetsuppgifter som fokuserar på hur man bedriver underhållsarbetet genom att exempelvis säkerställa att alla arbetar likartat, utifrån samma kriterier och metodik. Du ska trivas med administrativt arbete.

Den här arbetsrollen präglas av frihet under ansvar och även fast du kommer arbeta mot uppsatta målsättningar så finns det möjlighet att självständigt utforma vägen dit. Du kommer ha kontakt med både projektledare, processansvariga, entreprenörer och andra projektingenjörer.

Vi söker dig som

Har en ingenjörsexamen inom teknik eller industriell ekonomi. Du ska även ha god datorvana och kunskaper i office-paketet. Vidare vill vi att du:
  • Har goda kunskaper i svenska eftersom det förekommer både kontakt och dokumentation i det språket
  • Har körkort eftersom det även förekommer resor i tjänsten
Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete sen tidigare eller varit delaktig i projekt.

Som person är du framåt och trivs med samarbete och att skapa goda relationer, både internt och externt. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Du är initiativtagande vilket för oss innebär att du identifierar arbetsuppgifter eller lösningar som behöver genomföras innan det efterfrågas av dig. Detta är även en viktig egenskap eftersom det kommer finnas möjlighet för dig att vara kreativ i utformningen av ditt arbetssätt. Då detta är en administrativ tjänst ser vi såklart även att du är strukturerad och ordningsam som person.

Övrig information
  • Start: Önskvärt september
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gällivare
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gällivare
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikverkets uppgift är att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell - och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom allt detta kan du vara med och bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Både stadsmiljöer och landsbygd kan utvecklas när transportmöjligheterna är anpassade till människors behov.