Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du industrierfarenhet och är nyfiken på en intressant tjänst som processoperatör? Vi önskar förstärka driftteamet på Moelven Dalaträ med en lagspelare som kommer vara en viktig bidragande del i produktionen och ett tillskott i ett engagerat team.  

Kort om rollen

I rollen som processoperatör är dina övergripande ansvarsområden säkerhet, drift och kvalitetsuppföljning. Arbetsuppgifterna innefattar bl a processövervakning, operatörsunderhåll och kvalitetskontroller. 

Du ingår i ett arebtslag som går 2-skift.Vem är du?

Vi tror du är en engagerad och driven person som har grundläggande positiv syn på saker och ting. Det är troligt att du har en erfarenhet från industriell produktion och van av att arbeta med systematiskt förbättringsarbete och uppföljning. Vidare ser vi gärna att du har vana från att rapportera i system., trivs med skiftarbete och förmåga att skapa och dokumentera nya rutinbeskrivningar. Vi ser mycket positivt på om du har träkunskap, erfarenhet av ledande roller såsom skift - eller teamledare och har behörighet för truckkort (B1,C2, C3b). 

Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Hos oss får du
  • bli en del av en spännande utveckling mot ett modernt digitaliserat sågverk.
  • möjlighet till kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte
  • möjlighet att arbeta och lära dig flera avdelningar
  • möjlighet att  avancera inom organisationen

Har du funderingar på tjänsten kontakta gärna Erik Lindén, VD, på telefon 010-122 56 01. 

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Dalaträ AB 
är ett modernt sågverk i Mockfjärd. Vi är totalt 58 anställda, producerar 150 000 m3 sågade trävaror och omsätter ca 460 MSEK.

Mer information om Moelven.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare