Butikssäljare Coop Djurås

Butikssäljare Coop Djurås

Coop Djurås söker en Butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är framåt och positiv och som brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Tillsammans med dina kollegor bidrar du med att butiken är säljande, inspirerande och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Din roll som Butikssäljare är en viktig del i butikens drift. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter, med ett extra fokus på butikens dryckesavdelning. Vi ser att du har lätt för att arbeta i team och kommer med förslag och idéer som effektiviserar verksamheten. Vi tror att du trivs i ett högt tempo och är van att hantera stressiga situationer. Tidigare erfarenhet från butiksarbete är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:

  • Sköta och optimera dryckesavdelningen
  • Kassaarbete och varuplock
  • Se till att hyllor är frontade och väl påfyllda med rätt prisskyltar
  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka som föregås av en provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära dag, kväll och helgarbete.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Butikschef Ann Sjöberg tfn: 010-741 19 41.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 12 februari 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så ansök redan idag.

Mer info
Område Gagnef
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/globala-sidor/omkf/konsumentforeningar/coop-mitt/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Coop Mitt är en konsumentförening som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.