Driven företagssäljare sökes till Malmö!

Driven företagssäljare sökes till Malmö!

Önskar du att ta nästa steg i din säljkarriär? Är du en självgående, mycket driven och orädd säljare som vill äga ditt eget bolag med möjlighet att göra mycket god förtjänst? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting samarbetar med Videotechs säljorganisation som växer och nu söker dig som är redo att ta nästa steg i din säljkarriär. Videotech specialiserar sig på säkerhetslösningar/alarmering av byggarbetsplatser och har haft mycket stor framgång i såväl Västra Götaland som Skåne och Stockholmsområdet. Produkten är helt branschunik och skräddarsydd för att möta exakt det behov samt flexibilitet som kunder inom byggbranschen efterfrågar. Videotech samarbetar idag med alla dem stora byggföretagen och har mycket goda referenser ifrån samtliga (se länk: http://videotech.se/broschyr.pdf sida 4-5).

I Videotechs säljorganisation går du in i rollen som partnersäljare, vilket innebär att du äger ditt eget bolag och omsättning. Företaget förser dig med allt nödvändigt material såsom utbildning, profilkläder, säljmaterial, broschyrer, visitkort, demoväska, prospekteringsverktyg m.m. Du kommer i din roll ansvara för och driva hela försäljningsprocessen, från prospektering och bearbetning av nya kunder till att vårda och utveckla befintliga kundrelationer. Behovet är stort och du har en bra produkt i ryggen med goda referenser, en väsentlig del av arbetet handlar om att våga lyfta luren och även gå canvas.

Din omsättning och lön är beroende av hur många avtal i månaden som du tecknar. Med rätt säljare och inställning ligger beräknad förtjänst på mellan 50 000 - 75 000 kronor i månaden som ny säljare. Efter 6 månader är beräknad förtjänst över 100 000 i månaden. Företaget garanterar en 1-3 månaders startersättning som diskuteras vid etablering för att underlätta uppstart.

Anställningsstart är flexibel efter överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Minst 2 års erfarenhet av försäljning B2B.
  • God vana att hantera företagskunder
  • Ett starkt driv och vilja att arbeta hårt
  • Körkort och tillgång till bil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Detta är en mycket god möjlighet att göra bra förtjänst och etablerade säljare i företaget tjänar långt över 100 000 i månaden. Det kräver dock att du som person har god social kompetens, är orädd och ihärdig. Vidare är du bestämd och jobbar målfokuserat, har du satt ett mål ser du till att ta dig fram.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Gagnef
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com