Undervisa i matematik

Undervisa i matematik

Om företaget

Vår samarbetsskola är en F-9 skola med cirka 400 elever totalt. Skolan arbetar med lärarlag och har reglerad arbetstid med en del arbetsförlagd tid och en del förtroendetid. Skolan har en hög andel legitimerade lärare och upptagningsområde är flera olika byar i området runtomkring skolan, vilket gör att eleverna kommer från olika bakgrunder. Trivsel, trygghet och studiero är viktiga ledord.

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst söker vi en lärare att undervisa i matematik för grundskolans äldre elever. Du kommer att arbeta 50-100%. Du kommer att planera dina lektioner själv och ingå i ett lärarlag med andra kompetenta matematiklärare.

Tillträde är vecka 11 eller enligt överenskommelse och uppdraget löper terminen ut. För dig med rätt behörighet kan det finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Din profil

Du är ämneslärare i matematik eller har annan relevant utbildning för tjänsten. Kanske är du lärarstudent i slutet av studierna? Kanske är du pensionär som längtar tillbaka till skolans värld? Goda matematikkunskaper är en förutsättning för tjänsten, likaså att du är trygg i din roll som ledare och pedagog. Du är social, samarbetsvillig och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Som lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns det möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Du kommer också att ha en handledare på Clockwork som du kan vända dig till med pedagogiska frågor.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073-351 27 45
Område Gagnef
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se